Terrassement Cotra Bierset Andenne

Description de fonction - Functieomschrijving

En tant que Assistant Juridique vous êtes rattaché au Directeur Juridique et au sein d’une équipe de 4 personnes.
Puce Vous gérez des processus et bases de données.
Puce Vous êtes responsable de la coordination administrative avec les gestionnaires de projets et le service achat.
Puce Vous suivez et gérez des dossiers d’assurance.
Puce Vous prépare et suivi des procès-verbaux.
Puce Vous supportez aux gestionnaires RH

Als Juridisch Assistent kom je in een team terecht van 4 personen onder leiding van de Juridisch Directeur.
Puce Je bent verantwoordelijkheid voor het proces - en databasebeheer.
Puce Je volgt de administratieve coördinatie met de projectmanagers, alsook met de aankoopafdeling.
Puce Je beheert en doet de opvolging van de verzekeringsdossiers.
Puce Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en opvolging van de notulen.
Puce Ondersteuning van de HR manager waar nodig.

Profil recherché - Gezocht profiel

Vous disposez d’un formation supérieure de type court à orientation juridique ou assurance.
Vous justifiez de minimum 2 and d’expérience sur un même type de poste, idéalement au sein d’une direction Juridique.

Vous avez une bonne maîtrise des outils bureautiques et une bonne connaissance du français et du néerlandais (oral et écrit).

Vous avez un excellent relationnel et travail en équipe, bonne gestion des priorités et très bonne organisation, capacité à suivre et gérer plusieurs dossiers en parallèle, grand sens de la confidentialité et assertivité.

Je hebt minstens een kortlopend hoger onderwijs met juridische oriëntatie of verzekering genoten en hebt minstens 2 jaar ervaring in een relevante functie, idealiter binnen een juridische afdeling.

Je hebt een zeer goede kennis van MS Office en een goede kennis FR-NL, dit zowel mondeling als schriftelijk.
Je hebt een uitstekende omgang met mensen, goed beheer van prioriteiten en werkt goed georganiseerd. Je kan meerdere taken parallel opvolgen en beheren.
Verder heb je een groot vertrouwelijkheidsgevoel en ben je assertief.

De functie vereist verplaatsingen over heel België.

Notre offre - Ons aanbod

Dans une ambiance de travail jeune et dynamique, nous vous offrons un poste varié et stimulant avec des opportunités de croissance en Belgique et/ou à l’international, des possibilités de formations continues et un package salarial attractif comprenant des avantages extra-légaux.

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Interesse ? - Intéressé ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.

Envoyez votre CV et lettre de motivation à l'adresse mail Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. ou par la poste Colas Belgium - à l'attention des Ressources Humaines- Rue Nestor Martin, 313 - 1082 Berchem-Sainte-Agathe

Functieomschrijving

Als hoofdprojectleider heb je de leiding over een of meerdere projecten.
Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten op technisch, financieel en administratief vlak.
Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onderaannemers. Je optimaliseert de rentabiliteit, veiligheid, kwaliteit en de planning.
Je begeleidt en coacht de werfleiders en projectleiders. Verder zorg je voor een doelgerichte communicatie met opdrachtgevers (externe partijen) en met de verschillende interne diensten.
Je rapporteert rechtstreeks aan de exploitatie– en agentschapsdirecteur.

Gezocht profiel

Je behaalde een diploma industrieel -of burgerlijk ingenieur richting bouwkunde/landmeten en je beschikt over een 10-tal jaar relevante ervaring in de wegenbouw. Naast een goede kennis van de MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang. Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin. Daarnaast denk je klantgericht, en ben je organisatorisch sterk. Kennis van de Franse taal is een plus.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van meerdere asfaltwerven voor onze asfaltvestiging. Je bereidt de werven voor, verzekert hun dagelijkse opvolging en staat in voor het management van de ploegen. Je garandeert een goed beheer van je     werven dankzij de middelen die ter beschikking gesteld worden (machines, logistiek, materialen, ploegen,…). Je verzekert de rentabiliteit van je werven en waakt eveneens over de  veiligheid en kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Gezocht profiel

Je bent een gemotiveerde en dynamische (industrieel of burgerlijk) ingenieur of bachelor bouwkunde of je hebt reeds ervaring in asfalt.
Je hebt zin voor administratie en organisatie.
Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en teamgeest.
MS Office (Word, Excel, Project) kent voor jou geen geheimen.
Je bent mobiel (werven in de regio Oost– en West-Vlaanderen) en flexibel.
Je kan je in het frans uitdrukken.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en GSM.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.

Functieomschrijving

Als projectleider heb je de leiding over een of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken. Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onderaannemers. Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget. Daarnaast begeleid je de werfleiders, zie je toe op de productiviteit van de teams, communiceer je met verschillende interne diensten en vertegenwoordig je het bedrijf tegenover externe partijen.

Gezocht profiel

Je behaalde een diploma industrieel - of burgerlijk ingenieur richting bouwkunde/landmeten en je beschikt over een 5 -tal jaar relevante ervaring in de wegenbouw. Naast een goede kennis van de  MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang. Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin. Daarnaast  denk je klantgericht,  en ben je organisatorisch sterk. Kennis van de Franse taal is een plus.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en  smartphone.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.

Functieomschrijving

Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf .

Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Gezocht profiel

Je bent een gemotiveerde en dynamische industrieel ingenieur of bachelor bouwkunde met zin voor administratie en organisatie. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en teamgeest. MS Office (Word, Excel, Project) kent voor jou geen geheimen en je hebt kennis van het Frans. Je hebt reeds  een eerste stevige werkervaring in een gelijkaardige functie achter de kiezen.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.

Functieomschrijving

 Als adjunct-werfleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een of meerdere projecten/werven. Je taken zijn o.a. de volgende:
Puce Je bent nauw betrokken bij aanbestedingen en volgt deze op samen met de aanbestedingsafdeling en calculator
Puce Je staat in voor de werkvoorbereiding, de analyse van bestek en plannen en het maken van verantwoorde keuzes bij de uitvoeringsmogelijkheden van het project en de planning van zowel personeel als materieel, dit in samenspraak met je verantwoordelijke
Puce Je bent betrokken bij het inkoopbeleid en de keuze van de eventuele onderaannemers
Puce Je bent verantwoordelijk voor de gehele technische en financiële opvolging van de werf in uitvoering
Puce Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan.
Puce Je waarborgt de kwaliteit- en veiligheidsaspecten (ISO en VCA) in samenwerking met de betrokken dienst

Gezocht profiel

Je bent een gemotiveerde en dynamische (industrieel of burgerlijk) ingenieur of bachelor bouwkunde  of gelijkwaardig door ervaring met zin voor administratie en organisatie. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en teamgeest. MS Office (Word, Excel, Project) kent voor jou geen geheimen. Je bent pas afgestudeerd of je hebt reeds werkervaring in een gelijkaardige functie.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en smartphone.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.