Terrassement Cotra Bierset Andenne

Functieomschrijving

Als projectleider heb je de leiding over een of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken. Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onderaannemers. Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget. Daarnaast begeleid je de werfleiders, zie je toe op de productiviteit van de teams, communiceer je met verschillende interne diensten en vertegenwoordig je het bedrijf tegenover externe partijen.

Gezocht profiel

Je behaalde een diploma industrieel - of burgerlijk ingenieur richting bouwkunde/landmeten en je beschikt over een 5 -tal jaar relevante ervaring in de wegenbouw. Naast een goede kennis van de  MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang. Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin. Daarnaast  denk je klantgericht,  en ben je organisatorisch sterk. Kennis van de Franse taal is een plus.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en  smartphone.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.

Functieomschrijving

 Als (adjunct) werfleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een of meerdere projecten/werven. Je taken zijn o.a. de volgende:
Puce Je bent nauw betrokken bij aanbestedingen en volgt deze op samen met de aanbestedingsafdeling en calculator
Puce Je staat in voor de werkvoorbereiding, de analyse van bestek en plannen en het maken van verantwoorde keuzes bij de uitvoeringsmogelijkheden van het project en de planning van zowel personeel als materieel, dit in samenspraak met je verantwoordelijke
Puce Je bent betrokken bij het inkoopbeleid en de keuze van de eventuele onderaannemers
Puce Je bent verantwoordelijk voor de gehele technische en financiële opvolging van de werf in uitvoering
Puce Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan.
Puce Je waarborgt de kwaliteit- en veiligheidsaspecten (ISO en VCA) in samenwerking met de betrokken dienst

Gezocht profiel

Je bent een gemotiveerde en dynamische (industrieel of burgerlijk) ingenieur of bachelor bouwkunde  of gelijkwaardig door ervaring met zin voor administratie en organisatie. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en teamgeest. MS Office (Word, Excel, Project) kent voor jou geen geheimen. Je bent pas afgestudeerd of je hebt reeds werkervaring in een gelijkaardige functie.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en smartphone.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van meerdere asfaltwerven voor onze asfaltvestiging. Je bereidt de werven voor, verzekert hun dagelijkse opvolging en staat in voor het management van de ploegen. Je garandeert een goed beheer van je werven dankzij de middelen die ter beschikking gesteld worden (machines, logistiek, materialen, ploegen,…). Je verzekert de rentabiliteit van je werven en waakt eveneens over de veiligheid en kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Gezocht profiel

Je hebt reeds een eerste relevante ervaring en hebt zin voor organisatie en initiatief en beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je bent mobiel (werven in de regio Brussel, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen) en flexibel. Een eerste ervaring in het beheer van werven is een must!

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.