Terrassement Cotra Bierset Andenne

Functieomschrijving - Description de fonction

In samenspraak met de hoofdtopograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven.
Je takenpakket bestaat ondermeer uit:
° Voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,…
° Controle van de uitvoeringsplannen
° Opstelling van wegenis- en rioleringslijsten
° Begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines
° Uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever
Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

En concertation avec le géomètre principal/chef de projet vous êtes chargé du suivi topographique de plusieurs chantiers.
Vos tâches sont notamment les suivantes:
° Préparation d’un ou plusieurs projet(s) en collaboration avec le chef de chantier: mesurage, implantation du projet,…
° Contrôle des plans d’exécution
° Rédaction des listes des travaux routiers et d’égouttage
° Assistance pour l’implantation pour différentes machines
° Exécution de mesurages systématiques pour l’employeur et le donneur d’ordre
Vous dirigez des ouvriers topographes et vous rapportez au géomètre principal.

Gezocht profiel - Profil recherché

Je beschikt over een master diploma bouwkunde of landmeten. Je werkt autonoom en georganiseerd, bent ondernemend, flexibel en sociaal en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Een perfecte kennis van het Nederlands en een sterke informaticakennis zijn noodzakelijk. Kennis van Pythagoras of andere topografische softwarepakketten en een relevante ervaring in de wegenbouw vormen een pluspunt.

Vous disposez d’un diplôme de niveau master en construction ou topographie. Vous travaillez de façon autonome et organisée, vous êtes entreprenant, flexible et sociable et vous avez le sens des responsabilités. Vous avez une bonne connaissance de l’informatique (la connaissance de Pythagoras ou autre logiciel de topographie est un atout) et le Néerlandais est votre langue maternelle. Une expérience dans notre secteur est un atout.

Ons aanbod - Notre offre

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Dans une ambiance de travail jeune et dynamique, nous vous offrons un poste varié et stimulant avec des opportunités de croissance en Belgique et/ou à l’international, des possibilités de formations continues et un package salarial attractif comprenant des avantages extra-légaux tels qu’une voiture de société.

Interesse ? - Interessé ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.

Envoyez votre CV et lettre de motivation à l'adresse mail Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. ou par la poste Colas Belgium - à l'attention des Ressources Humaines- Rue Nestor Martin, 313 - 1082 Berchem-Sainte-Agathe

Functieomschrijving

Je neemt de leiding van het studiebureau. Daarnaast bereken je op basis van meetstaten en lastenboeken de kostprijs van onze wegenisprojecten. Je analyseert bestekken en plannen, onderhoudt contacten met leveranciers, onderaannemers en openbare besturen en maakt begrotingen op. Je stelt het volledige calculatiedossier en de uitgaande offerte op en zorgt voor een efficiënte dossieroverdracht naar aankoop en uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het studiebureau, zoals het aansturen van het calculatieteam, planning/werkverdeling.

Gezocht profiel

Puce Ingenieur bouwkunde (industrieel of burgerlijk of gelijkwaardig door ervaring) met een aantal jaren relevante ervaring
Puce Nederlandstalig met een basiskennis van het Frans
Puce Sterk in plannen en organiseren, zin voor initiatief, flexibel ingesteld, analytisch, stressbestendig, oog voor details, nauwkeurig werken
Puce Leiding geven,  people management
Puce Kennis van bouwmaterialen, berekeningen en rendementen

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.

Functieomschrijving

Als projectleider heb je de leiding over een of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken. Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onderaannemers. Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget. Daarnaast begeleid je de werfleiders, zie je toe op de productiviteit van de teams, communiceer je met verschillende interne diensten en vertegenwoordig je het bedrijf tegenover externe partijen.

Gezocht profiel

Je behaalde een diploma industrieel - of burgerlijk ingenieur richting bouwkunde/landmeten en je beschikt over een 5 -tal jaar relevante ervaring in de wegenbouw. Naast een goede kennis van de  MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang. Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin. Daarnaast  denk je klantgericht,  en ben je organisatorisch sterk. Kennis van de Franse taal is een plus.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en  smartphone.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.

Functieomschrijving

Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf .

Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Gezocht profiel

Je bent een gemotiveerde en dynamische industrieel ingenieur of bachelor bouwkunde met zin voor administratie en organisatie. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en teamgeest. MS Office (Word, Excel, Project) kent voor jou geen geheimen en je hebt kennis van het Frans. Je hebt reeds  een eerste stevige werkervaring in een gelijkaardige functie achter de kiezen.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en  uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.