Imprimer

Functieomschrijving

In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven.
Je takenpakket bestaat ondermeer uit:
Puce voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,…
Puce controle van de uitvoeringsplannen
Puce opstelling van wegenis- en rioleringslijsten
begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines
Puce uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever
Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

Gezocht profiel

Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma bouwkunde of landmeten. Je werkt autonoom en georganiseerd, bent ondernemend, flexibel en sociaal en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Een perfecte kennis van het Nederlands en een sterke informaticakennis zijn noodzakelijk. Kennis van Autocad, Pythagoras of andere topografische softwarepakketten.

Ons aanbod

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Interesse ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres : Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of per post Colas Belgium - ter attentie van Human Resources - Nestor Martinstraat,313-1082 Sint-Agatha-Berchem.